Loading...
/KVALITET
KVALITET 2018-05-24T20:03:25+00:00

SERTIFISET TRE

Vi bruker nøye utvalgte tresorter til alle våre hagehus. Furu, med sine fleksible egenskaper, er perfekt til bruk i konstruksjon og paneler. De vokser i kalde regioner i Europa, og har derfor stabil og robust pålitelighet, levetid, strukturell styrke og et estetisk utsende, som det gir våre bygg. Tre er et bærekraftig og fornybart råmateriale som er viktig for våre standarder. Da vi støtter økologisk og ansvarlig tømmerproduksjon. Av denne grunnen leverer vi også FSC®- sertifisert tre på forespørsel. 

GARANTI

Vi er fullstendig trygge på våre produkter. Derfor kommer hagehusene våre med enten 2-års eller 5-års produksjonsgaranti. Denne garantien gjelder ikke naturkatastrofer og stormskader forårsaket av vindhastigheter over 60 km/t. Monteringsinstruksjonene og garantivilkårene følger med i hver bygning.

Vårt nye fargesystem

VÅRT NYE FARGESYSTEM 

Vårt nye fargesystem

Nyt fordelene av våre fullstendig fullførte hagehus og glem den tyngende delen med å male din nye dyrebare hytte. Tre beskyttelsen gir ideell beskyttelse av ditt hus i årevis og sparer deg for verdifull tid og mye penger.

Det miljøvennlige og vannbaserte tre konserveringsmiddelet i malingen er ideelt for profesjonell utendørs bruk. Takket være en unik kombinasjon av forskjellige bindemidler, blir overflaten ideelt forseglet mens den forblir pustende og permanent vanntett. Malingen trenger dypt inn i treverket og den matte finishen gir et vakkert ettertrykk av teksturen på trevirket.

Behandlingen gir perfekt beskyttelse mot skadelige værforhold, UV-stråling, insekts angrep, mugg, sopp og anløpning. Ulikt andre systemer tilgjengelige på markedet er alle våre veggplanker allerede behandlet på fire sider med din ønskede farge. Dører, vinduer, kanter, takmøner og takplanker er malt kremhvite før de blir sendt fra fabrikken. Disse elementene er også behandlet på alle fire sidene (bortsett fra takbordene som er behandlet på tre sider).

Da komponentene allerede er behandlet før montering er hagehuset ditt godt beskyttet i det langeløp. Som hjelper å bevare verdi og fred i sinnet i mange år.

For å reparere eventuelle småskader under montering, kommer hver leveranse med malingsutstyr til reparasjon av disse.